top of page

Nieuwe Expositie bij buurman Wildenberg Ynformal op de Kleine Berg in Eindhoven!


Wij zijn verheugd om een bijzondere samenwerking aan te kondigen tussen Gallery Rembrandt en Wildenberg Ynformal, een exclusieve herenmodezaak op de Kleine Berg in Eindhoven. Samen brengen wij een unieke expositie van TinTin, die de werelden van kunst en mode op een inspirerende manier samenbrengt.


TinTin @ Wildenberg Ynformal!Kom naar Wildenberg Ynformal en ontdek de betoverende kunstwerken van TinTin, tentoongesteld in de stijlvolle setting van een high-end modewinkel. Deze expositie biedt een zeldzame kans om kunst en mode te beleven als nooit tevoren.


Deze samenwerking tussen Gallery Rembrandt, bekend om moderne kunst van hoge kwaliteit, en Wildenberg Ynformal, een topbedrijf in ambachtelijke herenmode, benadrukt onze gedeelde passie voor vakmanschap en persoonlijke aandacht voor de klant.


Mis het niet!


Breng een bezoek aan Wildenberg Ynformal op de Kleine Berg en laat u verrassen door de prachtige creaties van TinTin. Geniet van een unieke ervaring waar kunst en mode elkaar ontmoeten in een elegante en inspirerende omgeving.Comments


bottom of page