top of page

Waarom kiezen voor Gallery Rembrandt?

Gallery Rembrand op de Kleine Berg 42, in Eindhoven

Gallery Rembrandt beschikt over een ruim assortiment bijzondere kunstwerken.  

Wij nodigen u uit om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze gallery. 

Gallery Rembrandt is een gallery en lijstenatelier op de Kleine Berg in Eindhoven.

In 1969 is Kunsthandel Rembrandt opgericht door Frans Janssen. Gerd-Jan Kraaijvanger heeft de zaak overgenomen en de naam gewijzigd van Kunsthandel Rembrandt naar Gallery Rembrandt.

Gerd-jan Kraaijvanger, eigennaar Gallery Rembrandt
Alle kunst, beelden, schilderijen, modern, klassiek, vazen met goud

Wij verzorgen  inlijstingen voor  bedrijven, musea, ambassades, galeries en natuurlijk voor particulieren. Met veel onafhankelijke kunstenaars hebben we een jarenlange band opgebouwd.

Gallery Rembrandt  biedt u keuze uit lijsten en materialen van alle gerenommeerde fabrikanten uit binnen- en buitenland. Voor uw speciale wensen beschikken wij over goede contacten met onze exclusieve leveranciers.

 
Lijstenmakerij
Ervaring - Service - Ruime keuze - Kwaliteit !

Gallery  Rembrandt beschikt sinds 1969 over een eigen ambachtelijk inlijst-atelier. Het verschil tussen de ene en de andere lijstenmakerij zit hem in ervaring, keuze, service en kwaliteit ! In goed overleg zoeken we met de klant naar de beste oplossing voor uw inlijstopdracht in iedere prijsklasse !

Lijstenmakerij in Eindhoven, voor al uw inlijstingen

Ons ruim en divers aanbod aan lijsten gaat samen met een variëteit aan glassoorten. U kunt bij ons terecht voor normaal glas, maar ook voor bijvoorbeeld UV-werend glas, of speciaal ontspiegeld museumglas dat uw kunstwerk optimaal beschermt maar wat vrijwel geen reflectie veroorzaakt.

Uiteraard verwerken wij de kennis over conservatie in al onze ambacht. Wij gebruiken uitsluitend speciale materialen die de conservatie bevorderen. Voor onze passe-partouts gebruiken wij bijvoorbeeld speciaal voor musea ontwikkeld zuurvrij karton, dat wij in alle kleuren kunnen aanbieden.

Ook het opspannen van schilderijen en het schoonmaken of restaureren van kunstwerken behoort tot onze service. Maar zeker net zo belangrijk is dat wij onze beperkingen kennen. Voor gespecialiseerde taken, zoals een veeleisende restauratie van een kunstwerk of voor papierrestauratie, beschikken wij over een netwerk van experts met wie wij  al vele jaren intensief samenwerken.

Met ons ruime aanbod aan materialen en mogelijkheden is een goed advies natuurlijk onontbeerlijk. In ons lijsten-atelier  zijn wij gewend om eerst te luisteren naar uw wensen en voorkeuren, om u daarna op basis van onze kennis en ervaring van een goed advies te voorzien.

Hoe werkt het?

  1. Breng je kunstwerk naar onze galerij op Kleine Berg 42, Eindhoven.

  2. Bespreek je voorkeuren en stijl met onze inlijstexperts.

  3. Laat ons vakmanschap het werk doen en bewonder het verbluffende resultaat.

Wil je meer weten over onze inlijstmogelijkheden? Neem contact met ons op of bezoek onze gallery.  Ontdek de kunst van inlijsten bij Gallery Rembrandt, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen.

Team Gallery Rembrandt.

bottom of page