top of page

Nieuwe collectie Ramona Nieuwenhuisen


Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de prachtige collectie van Ramona Nieuwenhuisen! We zijn verheugd om de lancering van twee nieuwe werken, NAMARI en KOBAI, aan te kondigen. Deze adembenemende stukken zijn nu beschikbaar, zowel online als in onze gallery op Kleine Berg 42, Eindhoven, voor jouw persoonlijke bewondering.


Elk kunstwerk is een meesterwerk op zichzelf, met verfijnde details die fijn gedrukt zijn op een leerstructuur, waardoor een unieke esthetiek ontstaat. Gehuld in een elegante zwarte houten lijst, zijn ze verfraaid met subtiele accenten van bladgoud, die hun intrinsieke schoonheid accentueren. Elk stuk draagt de gouden handtekening van de kunstenaar, waardoor het een exclusieve flair krijgt die jouw ruimte zal verheffen.


Om de exclusiviteit te waarborgen, zijn er slechts 30 edities beschikbaar van elk werk. Bovendien wordt elk kunstwerk geleverd met een Certificaat van Echtheid, waardoor je de authenticiteit en waarde ervan kunt bevestigen.


Mis deze kans niet om een stukje van deze prachtige collectie aan je huis of kantoor toe te voegen. Bezoek onze website om de volledige collectie te bekijken.Zie hier de nieuwe collectie:
Advies op locatie: Ontdek kunst die bij jou past! 


Bij Gallery Rembrandt begrijpen we dat kunst meer is dan alleen decoratie; het is een expressie van jouw persoonlijke stijl en verfijnde smaak. Daarom bieden we je de unieke kans om persoonlijk advies te ontvangen in de vertrouwde omgeving van jouw eigen ruimte.

Waarom kiezen voor advies op locatie bij Gallery Rembrandt?

  • Vrijblijvend Bewonderen: Ervaar kunst op een nieuwe manier door onze kunstwerken vrijblijvend in jouw eigen omgeving te bewonderen. Of het nu voor zakelijke of persoonlijke doeleinden is, wij brengen onze collectie naar jou toe.

  • Expert Begeleiding: Onze ervaren kunstexperts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van kunstwerken die perfect passen bij jouw stijl en smaak. Of je nu een specifieke sfeer wilt creëren of een statement wilt maken, wij helpen je de juiste keuzes te maken.

  • Flexibiliteit: Jouw tijd is kostbaar. Daarom komen we met de door jou geselecteerde kunst op elk gewenst moment naar jou toe. Of het nu overdag is of 's avonds, wij passen ons aan jouw schema aan.

  • Persoonlijk Advies in Jouw Omgeving: Kunst is een zeer persoonlijke keuze, en daarom geloven we dat het beste advies wordt gegeven in jouw eigen omgeving. Hier kunnen we de kunstwerken afstemmen op de sfeer en de esthetiek van jouw ruimte.

​​

Hoe boek je een advies op Locatie?

  1. Bezoek onze online gallery en ontdek onze kunstcollectie.

  2. Kies de werken die je graag wilt ervaren in jouw ruimte.

  3. Boek een adviessessie op locatie en laat ons weten wanneer het jou uitkomt.

​​

Wij kijken ernaar uit om samen met jou kunst te ontdekken die jouw ruimte transformeert. Boek nu jouw adviessessie op locatie en laat ons jouw wereld verrijken met kunst!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page