top of page

Kom en laat je inspireren op de meest exclusieve woonbeurs van het seizoen!
Van 23 tot en met 26 november schitteren wij op de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam, waar we met trots onze prachtige kunstwerken presenteren.


Dompel jezelf onder in de wereld van verfijnde creativiteit, gepresenteerd door toonaangevende kunstenaars. Bewonder unieke stukken, waaronder meesterwerken van Custom de Biest, Romana Nieuwenhuisen en Sjaak Smetsers. Deze gerenommeerde kunstenaars brengen hun meest indrukwekkende werken naar de beurs, waardoor jouw bezoek een ware belevenis wordt.


📆 Wanneer: 23 t/m 26 november 📍 Waar: Ahoy, Rotterdam


Dit is jouw kans om kunst te ervaren die niet alleen visueel betoverend is, maar ook een diepgaand gevoel van stijl en uniciteit met zich meebrengt. Of je nu een kunstliefhebber bent, je interieur wilt verrijken of gewoon op zoek bent naar inspiratie, de Excellent Woonbeurs is de perfecte plek om te zijn.


Wij nodigen je van harte uit om deel uit te maken van dit buitengewone evenement. Geniet van de sfeer, ontmoet gepassioneerde kunstenaars en vind het perfecte kunstwerk dat jouw ruimte tot leven brengt.


Mis het niet - jouw artistieke ontdekkingsreis begint hier! 🌟


Tot ziens op de Excellent Woonbeurs!Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page